Romania Romania - Barlad - INTERNATIONAL TEHNO - Orar: 08:00 - 18:00

menu

SC International Tehno SRL - Str. General Milea nr.4bis 731154, Vaslui, Barlad. Tel: 0235.421.350, Fax: 0235.421.350, Mobil: 0722.743.498, E-mail: [email protected], Orar: 08:00 - 18:00

DESPRE NOI

Societatea Internaţional Tehno a fost înfiinţată in anul 1999 ca o societate cu răspundere limitată cu capital privat autohton.

Domeniul de activitate al firmei:
 - distribuţie de rulmenţi, manometre, termometre, curele de transmisie, etanşări industriale şi elemente pentru controlul vibraţiilor
 - consiliere tehnică

Distribuitor autorizat al firmelor:


Timken; Torrington; Fafnir - Oriunde există mişcare, veţi găsi Timken la lucru. Timken este unul dintre principalii producători mondiali de rulmenţi antifricţiune prelucraţi la un înalt nivel tehnologic şi de produse şi servicii conexe, precum şi de oţel aliat şi componente. Ajutăm la crearea, transferul şi controlul puterii, punând la lucru tehnologiile noastre de management al fricţiunii şi transmisie de putere în cadrul unui larg spectru industrial. Timken are operaţiuni în 26 de ţări de pe şase continente, echipa noastră formată din 17.000 angajaţi fiind dedicată îmbunătăţirii performanţelor clienţilor noştri într-o diversitate de aplicaţii.


URB; KRS - S.C RULMENŢI S.A este o companie din Bârlad, care a acumulat experienţa sa pe parcusul a 56 de ani în industria rulmenţilor, şi a determinat evoluţia sa ascendentă pe scara performanţelor tehnice. Compania a reuşit să se afirme ca o întreprindere puternică şi foarte specializată. Încă din 1953, când compania a început producţia de rulmenţi au existat procese de modernizare. S-a acordat o atenţie deosebită pentru a creşte durata medie de viaţa, capacitatea de producţie şi precizia în producţie a rulmenţilor.


Badotherm - Este un producător de frunte European al instrumentării proceselor industriale şi soluţii, care le permite clienţilor să optimizeze eficienţa şi fiabilitatea proceselor.


Simrit; Merkel® - Fie în vapoare, în echipamente de prim ajutor şi de salvare, utilaje pentru minerit, construcţii sau în echipament hidroelectric de control al barajelor, produsele SIMRIT pot fi găsite pretutindeni. Şi motivul este unul simplu ca bună ziua - produsele Simrit deţin standarde pentru calitate, performanţă funcţională şi eficienţă.